tisdag 5 juni 2007

En liten rapport om de små aporna



Våra trogna besökare säger att våra Ringsvanslemurer är ännu roligare och mer framåt i år. Besök lemurhängnet och se och upplev dom du också. Håll speciellt koll på våra fjolårsungar Germund, Holger, Gabriella & Ester bli inte fundersam om en lemur springer mellan dina fötter.

Nu har Edla & Adam börjar röra sig själva i utehängnet på egen hand. Edla & Adam föddes den 10 mars i år och har tidigare varit lite blyga för våra besökare och mest suttit på mamma Bi´s rygg.

Idag var våra Vitofssilkesapor (vid aplandskapet) ute för första gången för säsongen för säsongen. Vitofssilkesaporna lever i familjegrupper och gruppen består av avelsparet och deras 4 ungar. Besök dom gärna och se hur dom myser i solen och nyfiket tittar på besökarna!

Imorse låg våra Varilemurer, Fredrik & Clarissa, tätt ihop vi tror att dom nu verkligen har funnit varandra och att äkta kärlek nu har uppstått. Om du går till vår sida www.furuvik.se och läser under Lemurlandskapet kan du få reda på hur Fredrik & Clarissa träffades.

Hälsningar Camilla

Inga kommentarer: